ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

  Ο Αλέξανδρος Αλεξόπουλος είναι συνιδρυτής και μέλος της εταιρείας "ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΙΚΕ". Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και μέλος ΤΕΕ από το 1976. Έχει 37ετή εμπειρία σε έργα Πολιτικού Μηχανικού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΕΜΠΕΣΗ

  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΕΜΠΕΣΗ

  Η Δέσποινα Κεμπέση είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και μέλος ΤΕΕ από το 1989. Έχει 24 χρόνια εμπειρίας στην μελέτη και επίβλεψη αρχιτεκτονικών έργων στην Ελλάδα. Επίσης από το 1982 ως το 2006 έχει εργαστεί σαν Καθηγήτρια Εφαρμογών στο τμήμα Διακοσμητικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Από το 2016 είναι συνιδρυτής, μέλος και ασκεί τη διαχείριση της εταιρείας συνιδρυτής και μέλος της εταιρείας "ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΙΚΕ".

 • ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

  ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

  Η Αριάδνη Αλεξοπούλου είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Επίσης είναι κάτοχος Msc in Architecture, Urbanism and Building Sciences από το τμήμα Αρχιτεκτονικής του Technical University of Delft στην Ολλανδία. Έχει 7 χρόνια εμπειρίας στη μελέτη και επίβλεψη αρχιτεκτονικών έργων και από το 2016 είναι μέλος της εταιρείας "ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΙΚΕ".

 • ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

  Ο Νίκος Βουκουβάλας είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.Είναι μέλος ΤΕΕ από το 2006 και κάτοχος μελετητικού πτυχίου Α' τάξης. Έχει 10ετή εμπειρία στη μελέτη και επίβλεψη μεγάλων Αρχιτεκτονικών έργων σαν συνεργάτης αρχιτεκτονικών γραφείων και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 2016 είναι μέλος της εταιρείας "ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΙΚΕ".

ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

 • ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

  Η Βασιλεία Αλεξοπούλου είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης. Επίσης είναι κάτοχος MSc in Environmental Technology (ειδίκευση Pollution Management) του Imperial College London, Centre for Environmental Policy. Είναι μέλος ΤΕΕ από το 2006 και Μέλος του Κρατικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Απορριμμάτων της Αγγλίας (“The Chartered Institution of Wastes Management”). Είναι Σύμβουλος Περιβάλλοντος κάτοχος Πτυχίου Μελετών κατηγορίας 27 (Περιβαλλοντικές Μελέτες) και μέλος της εταιρείας "ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΙΚΕ" από το 2016.

back to top
 
Designed by AK design